Teamlid

Jasper Zegveld

Implementatie manager

Over Jasper

Jasper studeerde ooit marketing & communicatie, maar deed alles behalve dat. Hij werkte in de civiele techniek als projectcoördinator, zette de salesafdeling op voor een bierbrouwerij en belandde uiteindelijk in de zorgsector.

In de regio Rotterdam was hij lange tijd praktijkmanager van meerdere grote gezondheidscentra. Hij vond plezier in de samenwerking met zorgprofessionals in de eerste lijn, en zet deze samenwerking met kleinere praktijken graag voort.

Jasper en Buurtdokters

De match tussen ons was er al snel, maar de definitieve samenwerking liet even op zich wachten. Wat past bij Jasper? Met de diversiteit aan organisatorische vaardigheden is hij gestart in de nieuwe functie van ‘implementatiemanager’.

Jasper is verantwoordelijk is voor de onboarding van nieuwe Buurtdokters praktijken. Het is aan hem alle facetten van de nieuwe praktijk onder de loep nemen, met als doel het op orde krijgen van de basis. Denk hierbij aan finance, ICT, HR, pandbeheer, HAGRO, zorggroepen etc. Het naar een hoger niveau brengen van kleinschalige praktijk(en) geeft Jasper een enorme kick!