Samen zoeken naar je droompraktijk

Wat past bij je?

De gedachte om een praktijk op te volgen speelt misschien al een tijdje door je hoofd. Maar wat past bij je? Solo of duo? Welke locatie? Wat voor patiëntenpopulatie? En wat komt er allemaal kijken bij het overnameproces en het runnen van een huisartspraktijk?  

Kom praten

Heb je de ambitie om praktijkhouder te worden, maar ervaar je allerlei drempels: kom dan praten met Buurtdokters. Als het klikt, ook na meerdere gesprekken over je voorkeuren en plannen, gaan we samen opzoek naar je droompraktijk. Misschien heb je die al op het oog!  

Een goed beeld is belangrijk

Als we een beschikbare praktijk vinden waar je enthousiast over bent, brengen wij de stand zaken in kaart.
Tegelijkertijd kun jij in de praktijk als waarnemer ervaring opdoen en rondkijken. Daarna gaan we om de tafel: hoe staat de praktijk ervoor? Waar kan het heen? En wat is daarvoor nodig?  

Samen in een maatschap

Zijn we allemaal enthousiast, dan gaan we ervoor. We maken heldere afspraken en volgen samen als maatschap de praktijk op. Jij richt je, met onze hulp, op de zorginhoudelijke kant van het overname proces. Wij focussen op de randzaken.Gelukkig barsten we inmiddels van de ervaring als het gaat om de opvolging van praktijken.