Over ons

Wij ontzorgen scheidend en aanstaand praktijkhouders en moderniseren gezamenlijk de patiëntenzorg. Wij werken met praktijken die gedeeltelijk in eigendom zijn en praktijken die onafhankelijk blijven.

Zo behouden we verschillende geuren en kleuren praktijken, blijven huisartsen betrokken bij de praktijk en kunnen zij zich blijven richten op het verlenen van huisartsenzorg.
Contact

Onze missie

Wij geloven dat de Nederlandse huisartsenzorg uniek is en behouden moet blijven. Dit doen wij door samen met onze huisartsen te kijken naar hoe we hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Hierdoor houden zij meer tijd en ruimte over om te zorgen. Daarnaast werken we samen met onze huisartsen aan het verbeteren en innoveren van onze zorg. Dit doen wij bijvoorbeeld door patiënten en zorgverleners meer keuze te geven in waar en wanneer zij zorg ontvangen of hoe zij contact hebben met de praktijk.

Ons team

Ieder teamlid heeft zijn of haar persoonlijke missie, en samen werken wij aan het moderner maken van de de huisartsenzorg en het toekomstbestendig maken van de huisartspraktijk.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden of heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op!

Contact

Neem voor vragen contact op.
Dankjewel!
We hebben je bericht succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan tijdens het vesturen