Ons teamOns team heeft stevige wortels in de huisartsenzorg. We willen niets liever dan het praktijkhouderschap nieuw leven inblazen. Iedereen draagt bij aan deze missie vanuit zijn of haar eigen expertise en overtuiging.

Sophie is huisarts en medeoprichter van Buurtdokters. Ze is verantwoordelijk voor de inhoud van het Buurtdokters-concept en treedt naar buiten als uithangbord van de organisatie. Zij is een geboren netwerker en zet zich in om huisartsen mee te nemen in de missie en visie van Buurtdokters.

Bob is oprichter van Buurtdokters en verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de organisatie. Hij ontfermt zich met name over de financiële zaken, de relatie met investeerders, het inrichten en bewaken van werkprocessen en de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal.

Rita is praktijkmanager voor onze praktijken de Linde en Binnenstad in Gouda en Pluimgras in Leiden.

Ruth is verantwoordelijk om de verdere groei van Buurtdokters in goede banen te leiden.

Als operationeel directeur is het zijn opdracht om goede ideeën ruimte te geven. Wat werkt in de ene praktijk, moet ook beschikbaar komen voor andere praktijken.

Jeroen is als CTO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal en het aansturen van het development team. Buurtdokters wil het portaal inzetten om zowel de huisarts en zijn team te ondersteunen en ontzorgen, als de patiëntervaring te verbeteren.

Aan Loes de taak huisartsen bekend te maken met de innovatieve en gebruiksvriendelijke software van Mijn Praktijk.

Marc ontwikkelt voor alle partijen toegankelijke software om te gebruiken in de huisartsenpraktijk

Carline is praktijkmanager voor onze praktijken Watergraafsmeer, Marktkwartier en Betondorp in Amsterdam

Dustin houdt zich bezig met huisvestingsvraagstukken, het patiëntenportaal en telefonie.

De strategie uitzetten voor het zoeken en selecteren van geschikte huisartsen, POH’s en doktersassistenten is de voornaamste taak van Thomas.

Tim houdt zich bezig met de software kant van ons nieuwe patiënten portaal.

Marlies is verantwoordelijk voor Kwaliteit en Opleiding. Zij zet na en bijscholingen op voor medewerkers van Buurtdokters om zo het plezier in hun werk te vergroten en de kwaliteit van zorg voor de patienten te verhogen. En als een uitje het werkplezier verhoogt regelt zij dat ook, of ze rijdt gewoon even langs de praktijk om ter plekke te helpen met een probleem.

Marijke is praktijkmanager van de praktijken in Lexmond, ter Aar en Ameide

Claudia is praktijkmanager voor onze praktijken Heun en Lely in Amsterdam en praktijk Zaandam Oost.

Hugo ondersteunt Buurtdokters met zijn pen bij de meest uiteenlopende communicatievraagstukken.

Jasper is verantwoordelijk is voor de onboarding van nieuwe Buurtdokters praktijken. Het is aan hem alle facetten van de nieuwe praktijk onder de loep nemen, met als doel het op orde krijgen van de basis. Denk hierbij aan finance, ICT, HR, pandbeheer, HAGRO, zorggroepen etc. Het naar een hoger niveau brengen van kleinschalige praktijk(en) geeft Jasper een enorme kick!‍

Julia is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de werving en selectie. Zij zoekt geïnteresseerde huisartsen die praktijkhouder willen worden, maar ook ondersteunend personeel voor de praktijken waarmee Buurtdokters samenwerkt. Ze regelt bovendien alle HR-zaken. Zij verbindt als het ware Buurtdokters, huisartsen en praktijkmedewerkers met elkaar om tot werkgeluk en goede zorg te komen.