Ons team

Ons team heeft stevige wortels in de huisartsenzorg. We willen niets liever dan het praktijkhouderschap nieuw leven inblazen. Iedereen draagt bij aan deze missie vanuit zijn of haar eigen expertise en overtuiging.

Sophie is huisarts en medeoprichter van Buurtdokters. Ze is verantwoordelijk voor de inhoud van het Buurtdokters-concept en treedt naar buiten als uithangbord van de organisatie. Zij is een geboren netwerker en zet zich in om huisartsen mee te nemen in de missie en visie van Buurtdokters.

Bob is oprichter en CEO van Buurtdokters en daarmee verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de organisatie. Hij ontfermt zich met name over de financiële zaken, de relatie met investeerders, het inrichten en bewaken van werkprocessen en de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal.

Julia is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de recruitment en HR. Zij zoekt geïnteresseerde huisartsen die praktijkhouder willen worden, maar ook ondersteunend personeel voor de praktijken waarmee Buurtdokters samenwerkt. Ze regelt bovendien alle HR-zaken. Zij verbindt als het ware Buurtdokters, huisartsen en praktijkmedewerkers met elkaar om tot werkgeluk en goede zorg te komen. 

Jeroen is als CTO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal en het aansturen van het development team. Buurtdokters wil het portaal inzetten om zowel de huisarts en zijn team te ondersteunen en ontzorgen, als de patiëntervaring te verbeteren.

Pepijn is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de operationele zaken, zoals de onboarding en het dagelijkse management van de praktijken, alsook voor de ondersteunende diensten vanuit Buurtdokters.