Ons teamOns team heeft stevige wortels in de huisartsenzorg. We willen niets liever dan het praktijkhouderschap nieuw leven inblazen. Iedereen draagt bij aan deze missie vanuit zijn of haar eigen expertise en overtuiging.

Sophie is huisarts en medeoprichter van Buurtdokters. Ze is verantwoordelijk voor de inhoud van het Buurtdokters-concept en treedt naar buiten als uithangbord van de organisatie. Zij is een geboren netwerker en zet zich in om huisartsen mee te nemen in de missie en visie van Buurtdokters.

Bob is oprichter van Buurtdokters en verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van de organisatie. Hij ontfermt zich met name over de financiële zaken, de relatie met investeerders, het inrichten en bewaken van werkprocessen en de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal.

Julia is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de werving en selectie. Zij zoekt geïnteresseerde huisartsen die praktijkhouder willen worden, maar ook ondersteunend personeel voor de praktijken waarmee Buurtdokters samenwerkt. Ze regelt bovendien alle HR-zaken. Zij verbindt als het ware Buurtdokters, huisartsen en praktijkmedewerkers met elkaar om tot werkgeluk en goede zorg te komen. 

Jeroen is als CTO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal en het aansturen van het development team. Buurtdokters wil het portaal inzetten om zowel de huisarts en zijn team te ondersteunen en ontzorgen, als de patiëntervaring te verbeteren.

Pepijn is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de operationele zaken, zoals de onboarding en het dagelijkse management van de praktijken, alsook voor de ondersteunende diensten vanuit Buurtdokters. 

Daniël is onze financieel manager. Hij ontfermt zich over de financiële zaken en de administratie van Buurtdokters. Daniël is prettig in de omgang en denkt graag mee met zijn collega’s om administratieveen financiële klussen kleiner te maken en het werkplezier groter.

Hugo ondersteunt Buurtdokters met zijn pen bij de meest uiteenlopende communicatievraagstukken.

Marlies is verantwoordelijk voor Kwaliteit en Opleiding. Zij zet na en bijscholingen op voor medewerkers van Buurtdokters om zo het plezier in hun werk te vergroten en de kwaliteit van zorg voor de patienten te verhogen. En als een uitje het werkplezier verhoogt regelt zij dat ook, of ze rijdt gewoon even langs de praktijk om ter plekke te helpen met een probleem.

Jasper is verantwoordelijk is voor de onboarding van nieuwe Buurtdokters praktijken. Het is aan hem alle facetten van de nieuwe praktijk onder de loep nemen, met als doel het op orde krijgen van de basis. Denk hierbij aan finance, ICT, HR, pandbeheer, HAGRO, zorggroepen etc. Het naar een hoger niveau brengen van kleinschalige praktijk(en) geeft Jasper een enorme kick!‍

Dustin houdt zich bezig met huisvestingsvraagstukken, het patiëntenportaal en telefonie.

Ruth is verantwoordelijk om de verdere groei van Buurtdokters in goede banen te leiden.