Buurtdoktersacademie:
Nascholing over de bedrijfskant van de huisartsenpraktijkTijdens de opleiding leren huisartsen weinig over de zakelijk kant van een eigen praktijk. Dat creëert een drempel om praktijkhouder te worden. Zonde, want als je eenmaal weet wat erbij komt kijken valt het allemaal reuze mee.

Buurtdokters heeft juist veel verstand van de bedrijfskundige aspecten van de huisartspraktijk. Al onze medewerkers beschikken over specifieke kennis. En we hebben besloten onze expertise breed te delen middels geaccrediteerde nascholing.

Als je de vier modules volgt leg je een mooie basis voor een efficiënte en renderende huisartspraktijk, of dat nu met of zonder ons is. En misschien kom je er wel achter dat loondienst je meer ligt. Ook in die rol kun je prima een vaste huisarts zijn.

Wil jij nuttige kennis opdoen? Meer weten over je mogelijkheden? En collega’s ontmoeten die met dezelfde vragen zitten als jij? Volg het hele programma, of kies de thema's waar je meer over wil weten. De kosten bedragen slechts €25,- per module.

Alle nascholing vindt plaats in de avond. Bij ieder college staat de exacte datum erbij vermeld. De aanvangstijd is altijd hetzelfde.

Inloop met broodjes:       17.30 - 18.00
Start scholing:                   18.00 - 19.30
Napraten en drankje:      19.30 - 20.00

Ben jij erbij?

Info scholing:

Adres: Buurtdokters kantoor Amsterdam
Voor meer info over de scholing mail naar Marlies Talman

De sprekers van de academie zijn:
Sophie Brühl, Thomas Pleunis, Daan Botje, Marlies Talman, en Bob Verhagen.

Bob Verhagen

De financiering van huisartsenzorg complex? Zorgeconoom Bob Verhagen wandelt met je mee langs alle geldstromen en kostenposten in de huisartspraktijk en legt je op een toegankelijke wijze uit waar kansen liggen. Handige kennis voor (aspirant) praktijkhouders!

Huisartsen, (beginnende) praktijkhouders, en waarnemers.
13/6/2024 18:00
18:00
Meld je aan

Thomas Pleunis en Daan Botje

Een stabiel team is onontbeerlijk voor een efficiënte en renderende huisartspraktijk. Hoe trek je goede medewerkers aan? En hoe haal je het beste in iedereen naar boven en voorkom je onnodig verzuim? Onze toprecruiter Thomas leert je kansen te benutten, valkuilen te omzeilen en maakt je thuis in relevante wetgeving.

Huisartsen, (beginnende) praktijkhouders, waarnemers
10/10/2024 18:00
18:00
Meld je aan

Marlies Talman

Efficiënt declareren Een huisartspraktijk is een sociale onderneming. Maar het blijft een bedrijf dat winst nodig heeft om voort te bestaan. Goed declareren is daarom cruciaal. In dit college ontvang je praktische tips van onze expert Marlies Talman om - ook tijdens de hectische ochtenden - efficiënt de juiste administratieve handelingen te verrichten.

Huisartsen, (beginnende) praktijkhouders, waarnemers.
14/11/2024 18:00
18:00
Meld je aan

Sophie Brühl

De meeste huisartsen nemen zich na de opleiding voor om ooit praktijkhouder te worden. Maar wat als na een paar jaar waarnemen de twijfel toeslaat? Welke alternatieven zijn er? En wat zijn daar de voor- en nadelen van, ook financieel? Huisarts Sophie Brühl neem je mee langs al je mogelijkheden en biedt handvatten voor een goed geïnformeerde carrierekeuze.

Huisartsen, (beginnende) praktijkhouders, en waarnemers.
14/5/2024 18:00
18:00
Meld je aan