Teamlid

Claudia Vrasdonk

Praktijkmanager

Bio Claudia Vrasdonk:

Claudia wil graag dokter worden. De exacte vakken gooiden helaas roet in het eten. Daarom wordt het eerst International Business en later Communicatiewetenschap. Ze werkt bij een mediabureau, waar ze commerciële projecten doet. Ook is ze een paar jaar actief bij een internationale groothandel in groente en fruit, waar ze zich ontwikkelt tot marketing en communicatiemanager. Maar de zorg blijft roepen.  

Na de geboorte van haar eerste kind volgt de overstap: Claudia wordt praktijkmanager in Noord-Kennemerland. Eerst één praktijk, later volgen er meer. Ook werkt ze enige tijd als manager in de huisartspraktijk van haar partner. Een noodoplossing: er zijn vraagstukken met huisvesting en de ICT, zij heeft de skills om het geheel in goede banen te leiden.  

Claudia en Buurtdokters

Na de geboorte van haar tweede kind kiest ze weer haar eigen pad. Een huisarts waar ze vroeger werkte wijst haar op Buurtdokters. De visie spreekt haar aan, de mensen komen op haar over als open en gedreven. Hier kan Claudia, met haar brede bagage en ambitie, zich verder ontwikkelen.  

In de Buurtdokterspraktijken waar zij manager is wil Claudia dicht bij het team staan en hands on zijn als het nodig is. Tegelijkertijd zet ze graag haar tanden in strategische en tactische uitdagingen. Wij weten daarom zeker dat de teams in Amsterdam en Zaandam – net als wij - heel blij met Claudia gaan zijn.