Praktijk met groeipotentie in Leiden

Gepland

Plaats

Leiden

Aantal patienten

2100

HIS

Over de praktijk

Populatie

De ruim bemeten locatie is gevestigd op de begane grond van een appartementencomplex, nabij een winkelcentrum. Er zijn drie spreekkamers, een wachtkamer en een behandelkamer. Daarnaast beschikt de praktijk over een balie voor de doktersassistente en een keuken met eetruimte. Een op knap beurt zou de praktijk weer helemaal up to date maken.

Veel patiënten komen hier al jaren en voelen zich thuis. Momenteel telt de praktijk 2100 patiënten. Dat aantal groeit stevig, mede omdat omliggende praktijken een patiëntenstop hanteren. Soms is dat hard werken, maar het helpt enorm dat de assistenten consequent zijn in hun communicatie. Voor complexe patiënten organiseert de praktijk regelmatig een MDO. Naast de wijkverpleegkundige of de case manager, schuiven vaak ook familieleden en medisch specialisten aan.

Team

Ligging

De praktijk bevindt zich op vijf minuten rijden van de A44 en de A4. Parkeren is eenvoudig en gratis. Vanaf Leiden Centraal is het tien minuten fietsen. Pak je de bus vanaf het station? Dan ben je er in vijf minuten.

Regio

Bollenstreek

Wat zoeken we?

Een ambitieuze huisarts met een voorkeur voor een diverse, stedelijke populatie die de praktijk wil doorontwikkelen tot een stevige basis voor eerstelijnszorg in deze mooie volksbuurt. Ben jij toe aan een uitdagende patiëntenpopulatie? En is het tijd je eigen visie op zorg in de praktijk te brengen? Neem dan vooral contact op.