Betrokken plattelandspraktijk in Ameide

Voor deze goed draaiende plattelandspraktijk zijn we op zoek naar een ondernemende en toegankelijke praktijkhouder.

Plaats

Ameide

Aantal patienten

4000

HIS

CGM Mira

Over de praktijk

In Ameide, onder de rook van Utrecht, hebben we een geaccrediteerde praktijk beschikbaar met 4000 patiënten. Er heerst een gezellige collegiale werksfeer. De huidige huisartsen en hun team vinden het belangrijk kwalitatief goede zorg te verlenen, waarbij de patiënt centraal staat. Zo wordt er o.a. meegedaan aan het project “meer tijd voor de patiënt”, waardoor standaard 15 minuten per consult gereserveerd wordt. Ook wordt deelgenomen aan diverse zorgstraten, waaronder een ouderenmodule, via een goed functionerende regionale huisartsenorganisatie “Huisarts en Zorg”. In het aanwezige verzorgingshuis wordt eveneens medische zorg geboden.

De huidige huisartsen hebben zich steeds ingezet om hun patiënten kwalitatief hoogstaande zorg te leveren die is gebaseerd op professionaliteit, een zorgvuldige en veilige manier van werken en respect en aandacht voor de eigen identiteit en belangen van mensen.

De vriendelijke bevolking draagt bij aan een prettig werkklimaat. Er wordt veel kleine chirurgie gedaan en echografie gepraktiseerd.

In het praktijkgebouw zijn onder andere een fysiotherapiepraktijk en een thuiszorgorganisatie gevestigd. Dat zorgt voor prettig werkende korte lijnen. Er is een goed samenwerkende Hagro met prima collegiale verhoudingen.

Team

3 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners (waaronder 1 POH-GGZ), 1 praktijkmanager

Populatie

Diverse populatie

Ligging

De praktijk ligt in het centrum van Ameide, tevens niet ver van het buurtschap Sluis

Regio

Alblasserwaard

Wat zoeken we

Vind jij continuïteit van zorg belangrijk, ben je laagdrempelig benaderbaar en hou je van aanpakken? Dan past deze praktijk mogelijk bij jou.

We zijn bovenal altijd op zoek naar een huisarts die toe is aan zijn eigen patiëntenpopulatie en wil werken in een eigen, moderne praktijk. Iemand die zelf wil bepalen hoe het spreekuur werkt, hoe er zorg wordt verleend en samenwerken met andere huisartsen in een netwerk. Iemand die verantwoordelijkheid wil dragen, maar óók zorgeloos op vakantie wil kunnen en er niet alleen voor wil staan.

Word jij hier de nieuwe huisarts?