Huisartsenpraktijk Betondorp

In deze beroemde Amsterdamse wijk zijn we opzoek naar een nieuwe praktijkhouder. Word jij dorpsdokter in de grote stad? De praktijk is onlangs gerenoveerd en populair bij waarnemers vanwege het uitstekende team.

Beschikbaar

Plaats

Amsterdam

Aantal patienten

2200

HIS

Omnihis

Over de praktijk

Populatie

Ben je als huisarts toe aan een eigen populatie en opzoek naar een goed geoliede praktijk op een bijzondere plek in Amsterdam? Dan zou ik zeker verder lezen. In Betondorp, de karakteristieke wijk waar Johan Cruijff en Gerard Reve opgroeiden, zijn we opzoek naar een nieuwe praktijkhouder. De oude huisarts, Barend Bouman, ondersteunen we al een tijdje. Barend wil nog jaren door en zijn praktijk geleidelijk overdragen.

De praktijk is gelegen aan de Brink van Betondorp. Hierdoor heb je als huisarts echt een centrale rol in deze wijk. Grootstedelijk? Patiënten en medewerkers ervaren het met recht als een dorpspraktijk. Een compleet andere wereld, op slechts 5 minuten fietsen van de drukte in Amsterdam Oost of Watergraafsmeer. De praktijk is twee jaar terug gerenoveerd en bestaat uit 1 assistentenkamer, 3 spreekkamers, 1 douche, 1 behandelkamer en 2 behandelkamers. Alle ruimte om te groeien!

Betondorp is een uniek stukje Amsterdam en dat zie je terug in de spreekkamer. De populatie bestaat vooral uit oudere originele Amsterdammers die ooit naar Betondorp zijn verhuisd voor zijn groen en ruimte. Daarnaast zie je de verandering terug die in de rest van Amsterdam wordt gezien met jonge gezinnen en een klein aantal expats.

Team

De twee vaste assistenten kennen van vrijwel iedereen de naam en geboortedatum. Ook zijn er twee POH’s somatiek die een deel van de ouderenzorg op zich nemen. Iedereen is al meer dan drie jaar betrokken bij de praktijk. Het team is makkelijk uit te breiden met een POH GGZ of, als groei gewenst is, met een extra huisarts. Op vrijdag is er een vaste waarnemer. Overige waarnemers willen altijd terugkomen omdat de dag vrijwel altijd soepel loopt en de onderlinge sfeer gemoedelijk is.

Ligging

Goed bereikbaar, op 5 minuten rijden van de A10.

Regio

Betondorp - Amsterdam Oost

Wat zoeken we

Een huisarts die in een gespreid bedje wil komen om vandaaruit de praktijk naar een hoger niveau te tillen. Met Buurtdokters als partner is er alle ruimte om te focussen op zorg en de samenwerking in de wijk met andere professionals te intensiveren. Ook is het mogelijk om op termijn door te groeien naar een duopraktijk.

Spreekt de locatie en de populatie je aan? Ben je ambitieus als het om zorg gaat? Maar wil je niet afgeleid worden door administratief gedoe en gewoon zorgeloos op vakantie kunnen als je daar aan toe bent? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.