Teamlid

Jeroen van Doorn

CTO

Over Jeroen

Jeroen is van origine een softwareontwikkelaar en een techneut in hart en nieren. Na meerdere jaren als engineer gewerkt te hebben, heeft Jeroen veel ervaring opgedaan als onderdeel van het managementteam van verschillende start-ups en scale-ups. Daarnaast heeft hij in 2021 een MBA van Insead behaald, in lijn met zijn passie voor levenslang leren.  Zijn brede kennis en ervaring helpen hem om met het IT-team een oplossing te bouwen die aansluit bij de werkelijke problemen inde huisartspraktijk. 

Een van de voornaamste redenen voor Jeroen om het team van Buurtdokters te versterken, is zijn drive om met zijn werk iets goeds te doen voor de mensheid, waarbij zijn dagelijks werk hier direct impact op heeft. 

Jeroen & Buurtdokters

Jeroen is als CTO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digitale Buurtdokters-portaal en het aansturen van het development team. Buurtdokters wil het portaal inzetten om zowel de huisarts en zijn team te ondersteunen en ontzorgen, als de patiëntervaring te verbeteren. Zijn takenpakket omvat o.a. het uitwerken van business requirements, het bepalen van de roadmap, het bewaken van de aansluiting bij missie, visie en strategie, het ophalen van feedback uit gebruikersgroepen en het zorgen voor de nodige certificeringen. 

Jeroen ziet in Buurtdokters een toekomstbestendige oplossing voor een groot maatschappelijk probleem. Hij gelooft dat echte ontzorging van huisartsen het vak aantrekkelijker maakt en mensen aanspoort om deze cruciale rol in ons zorgstelsel langdurig in te vullen. Hij wil met zijn werk een substantiële bijdrage te leveren aan het werkgeluk van de praktijkhouders in Nederland en via het portaal de zorgtoegankelijker maken voor iedereen. Initieel in Nederland, maar mogelijk in de toekomst ook daarbuiten.