Teamlid

Julia de Bruijn

Specialist Werving & Selectie

Over Julia

Julia studeerde geneeskunde in Groningen en heeft daarna 2 jaar gewerkt als basisarts (ANIOS) op de afdeling heelkunde van het Antoni van Leeuwenhoek en de afdeling urologie van het Amsterdam UMC. Op een gegeven moment twijfelde ze of de witte jas haar nog goed paste. Ze wilde allemaal dingen leren over de gezondheidszorg die in de studie Geneeskunde niet aan bod komen. Ze is bij Buurtdokters aan de slag gegaan omdat ze overtuigd is van het grote belang van de huisarts in de eerstelijnszorg na haar eerdere ervaringen in de specialistische zorg. Ze wil met Buurtdokters mee bouwen aan de meest kwalitatieve en duurzame huisartsenzorg, waar elke betrokkene beter van wordt.

De gezondheidszorg is duidelijk waar haar passie ligt en ze wil met haar werk de wereld een stukje beter maken voor iedereen.  

Julia & Buurtdokters

Julia is bij Buurtdokters verantwoordelijk voor de werving en selectie. Zij zoekt geïnteresseerde huisartsen die praktijkhouder willen worden, maar ook ondersteunend personeel voor de praktijken waarmee Buurtdokters samenwerkt. Ze regelt bovendien alle HR-zaken. Zij verbindt als het ware Buurtdokters, huisartsen en praktijkmedewerkers met elkaar om tot werkgeluk en goede zorg te komen. 

Julia is bij Buurtdokters terecht gekomen omdat ze zelf arts is, maar liever goed zorg wil leveren op het macroniveau in de gezondheidszorg dan voor de individuele patiënt in de spreekkamer. Ze wil via Buurtdokters structurele verandering brengen in de huisartsenzorg.