Teamlid

Daniël Atmosoerodjo

Financieel manager

Over Daniël

De loopbaan van Daniël begon met een studie Bouwkunde. Eenmaal klaar ging hij naar de Koninklijke Militaire Academie. Na verschillende rollen als Officier in de landmacht deed Daniël een MBA in Amerika en een Register Controller opleiding in Nederland. Met zijn brede bagage heeft hij succesvol leidinggevende functies bekleed in binnen- en buitenland. Daniël vertaalt gemakkelijk OPS-, HR-, of IT-data naar financiële effecten. Zijn hart gaat sneller kloppen van praktische en bruikbare oplossingen.

Daniël & Buurtdokters

Tijdens de laatste levensfase van zijn vader merkte Daniël hoe belangrijk het is om een huisarts aan je zijde te hebben. Een huisarts die er écht voor zijn patiënten is. Het was dan ook pijnlijk de huisarts te zien worstelen met een enorme administratieve last. Toen zijn vader overleed besloot Daniël daar verandering in te brengen.

Zijn zoektocht kwam uit bij Buurtdokters vanwege de passie van de mensen en de krachtige missie van de organisatie. Zodoende is Daniël tegenwoordig onze financieel manager. Hij ontfermt zich over de financiële zaken en de administratie van Buurtdokters. Daniël is prettig in de omgang en denkt graag mee met zijn collega’s om administratieve en financiële klussen kleiner te maken en het werkplezier groter. Zo draagt hij bij aan de groei van Buurtdokters.