Je eigen praktijk

Ben je waarnemend huisarts  en wil je alle ruimte voor jouw visie op de zorg?    

Bij Buurtdokters bepaal jij de richting van de praktijk, met een duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden. Wij helpen je om toekomstbestendig beleid te ontwikkelen en samen met je team passende zorg te verlenen aan je eigen patiënten en populatie.  

Onze aanpak

We nemen de tijd om elkaar goed te leren kennen, zodat we weten wat jou drijft en wat je belangrijk vindt. Hoe zie jij de praktijk voor je, wat doe je zelf en waar wil je bij ondersteund worden? Wij doen op basis van jouw voorkeuren een voorstel, waarin jouw visie op zorg centraal staat. In het overnametraject ontzorgen wij je optimaal, nemen alle niet-medische zaken uit handen en blijven langdurig betrokken. Zo realiseren we in gezamenlijk eigendom een praktijk die helemaal aansluit op wat jij, je team en je patiënten nodig hebben.  

Ervaringen van huisartsen

"Buurtdokters is niet sturend. Ik voel de autonomie van de praktijkhouder."
Jort Berghuis (Nieuwe praktijkhouder te Amsterdam)
Lees het interview met Jort Berghuis
"Door samen te werken met Buurtdokters hebben mijn maat en ik - met weinig moeite - voor opvolging in een praktijk kunnen zorgen. Wij hebben niet op of om hoeven kijken naar het opknappen van de praktijk of het overzetten van de administratie & ICT."
Justin Leenders & Jort Berghuis (nieuwe praktijkhouders)

Contact

Neem voor meer informatie contact op!
Dankjewel!
We hebben je bericht succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan tijdens het vesturen