Huisarts gezocht voor groeiende praktijk in Amsterdam West

Voor deze groeiend praktijk zijn we opzoek naar versterking in de maatschap. De praktijk is in de afgelopen 2 jaar enorm gegroeid hierdoor is het tijd voor nieuwe huisarts. De populatie is een prettige mix tussen yuppen, tweede en derde generatie migranten en echte Amsterdammers. De verwachting is dat de groei van de afgelopen twee jaar zich doorzet daarnaast is er een mogelijkheid tot het vormen van een HOED met een praktijk in de buurt.

Gepland

Plaats

Amsterdam

Aantal patienten

2100

HIS

Omnihis

Over de praktijk

De praktijk is gegroeid van 1400 tot 2100 patienten hierdoor is het tijd voor een nieuwe maat. Een deel van de populatie bestaat uit oude bewoners en woont al jaren in de wijk. Dit is een mooie tegenhanger met de groepen studenten, expats en yuppen die zich recent hebben gevestigde in de buurt.

De praktijk is twee jaar geleden opgevolgd door een nieuwe praktijkhouder samen met Buurtdokters. De oude praktijkhouder had een praktijk in een huiskamer. Na overname zijn we verhuisd naar een praktijkpand gedeeld met een diëtist in een sfeervolle winkelstraat die onderdeel is van het stadse leven. In de praktijk zijn er twee spreekkamers, een keuken en een assistentenkamer. Aangrenzend aan de praktijk is een mooie zonnige tuin waar kan worden geluncht.

Doordat we nu al bijna uit ons jasje groeien zijn we opzoek naar een nieuwe lokatie. Een van de opties is samen met een reeds gevonden andere praktijk in de buurt een HOED vormen om zo elkaar te kunnen versterken. Buurtdokters faciliteert in het vinden van een nieuwe lokatie.

Team

2 huisartsen, 2 assistenten, 1 POH en dietist

Populatie

Gemeleerde up-and-coming buurt met een daarbij passend populatie. Dit zorgt voor een diversiteit aan hulpvragen. SOA's, ouderen en jonge kinderen ze komen allemaal voorbij op het spreekuur.

Ligging

Bruisende winkelstraat met lokale horeca, 4 minuten lopen van bus/tramhalte, 15 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal

Regio

Amsterdam West

Wat zoeken we

Een ondernemende huisarts die houdt van diversiteit en verder willen groeien met de maatschap en Buurtdokters. Je draagt zo niet alleen de verantwoordelijkheid voor de patienten en de praktijk maar doet het samen. De groei kan in de toekomst zowel door patienten in de buurt of een mogelijkheid tot het vormen van een HOED met een nabijgelegen praktijk.

We zijn bovenal altijd op zoek naar een huisarts die toe is aan zijn eigen patiëntenpopulatie en wil werken in een eigen, moderne praktijk. Iemand die zelf wil bepalen hoe het spreekuur werkt, hoe er zorg wordt verleend en samenwerken met andere huisartsen in een netwerk. Iemand die verantwoordelijkheid wil dragen, maar óók zorgeloos op vakantie wil kunnen en er niet alleen voor wil staan.

Word jij hier de nieuwe huisarts?